Kjo është gjendja e këngëtares britanike pas skandalit në Eurovision

Kjo është gjendja e këngëtares britanike pas skandalit në Eurovision

Kultura maj 12, 2018 - 22:42
Lexo detajet

Skandali i marrjes së mikrofonit nga dora e SuRie ka tronditur shikuesit.

Një person me lehtësi të madhe është futur në skenë dhe ia ka marrë mikrofonin asaj nga duart.

LEXOE EDHE: Sapo ndodhi një skandal i madh në Eurovision

Ajo është parë e tronditur për një moment mirëpo pastaj ka gjetur forcë dhe ka vazhduar të këndojë.

Por, cila është gjendja e këngëtares?

"Vetëm dua të ju konfirmojmë se gjendja e SuRie është e mirë. Sapo të kemi ndonjë informatë të re do të ju njoftojmë", thuhet në profilin zyrtar të BBC në Twitter. /Express/