Pasdite prezantohet armatimi i sekuestruar në Manastirin e Banjskës

Pasdite prezantohet armatimi i sekuestruar në Manastirin e Banjskës

Kronika September 25, 2023 - 11:23

Sot në orën 14:00 do të bëhet prezantimi i armatimit që është sekuestruar dje në Manastirin e Banjskës.

“Në orën 14:00 do të bëhet prezantimi i armatimit dhe gjithçka tjetër që u sekuestrua dje në Manastirin e Banjskës. Prezantimi do të bëhet në kampin ‘Enver Zymberi’ në jug të Mitrovicës”, ka thënë për TeVe1.info zëvendësdrejtori rajonal për veriun e Kosovës, Veton Elshani.

Prezantimi i armatimit pritet të bëhet në kampin “Enver Zymberi” në jug të Mitrovicës.