Burri nga Suhareka e raporton të zhdukur gruan e tij

Burri nga Suhareka e raporton të zhdukur gruan e tij

Kronika October 04, 2022 - 08:43

Një burrë nga Suhareka e ka raportuar të zhdukur gruan e tij.

Ai ka raportuar të hënën se bashkëshortja e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti është duke u hetuar nga Policia. /Zëri