Brenda 24-orëve, 94 aksidente në Kosovë

Brenda 24-orëve, 94 aksidente në Kosovë

Kronika August 16, 2022 - 10:43

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24-orëve janë shkaktuar 94 aksidente, ku dy prej tyre me fatalitet dhe 32 me të lënduar.

Sipas PK-së, 24 persona janë arrestuar, derisa policia ka vazhduar me tiketat në trafik ku janë shqiptuar një mijë e 595. /Zëri