Një vajzë nga Klina dhunohet nga babai, prokurori e liron atë në procedurë të rregullt

Një vajzë nga Klina dhunohet nga babai, prokurori e liron atë në procedurë të rregullt

Kronika January 26, 2022 - 09:10

Një vajzë nga lagjja “Drenica” në qytetin e Klinës është keqtrajtuar fizikisht dhe psikikisht nga babai i saj.

Si rezultat policia ka arrestuar të dyshuarin, të cilin prokurori e ka liruar në procedurë të rregullt.

Teksa, sipas raportit policor, vajza “pas trajtimit mjekësor nuk ka pranuar të kthehet në shtëpi dhe është vendosur në shtëpi të sigurt”. /Zëri