Persona të panjohur dëmtojnë varrezat në Rahovec

Persona të panjohur dëmtojnë varrezat në Rahovec

Kronika June 17, 2021 - 09:27

Persona të panjohur kanë dëmtuar disa pllaka të varrezave në Rahovec.

Policia e Kosovës, përmes raportit 24-orësh, ka njoftuar se të hënën kanë raportuar në Polici se gjatë vikendit nga persona të panjohur janë dëmtuar pllakat në varrezat e Rahovecit.

“Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë përkatëse policore dhe rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e PK-së. /Zëri