Infektuar: 98835
Shëruar: 83591
Vdekur: 2008
Martohet një e mitur padijeninë e familjes
Foto ilustruse

Martohet një e mitur padijeninë e familjes

Kronika February 28, 2021 - 09:38

Një person ka raportuar në Policinë e Lipjanit se vajza e tij është larguar nga shtëpia, më pas kishte kuptuar se ajo ishte martuar.

“Të njëjtit janë intervistuar në prezencën e zyrtarit QPS-së. Në konsultim me prokurorin të miturën e ka marrë familja e saj, kurse i dyshuari është liruar dhe rasti ka shkuar në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e Policisë./Zëri