Infektuar: 73048
Shëruar: 61986
Vdekur: 1649
Prizren: Ia kërkoi 2650 euro për ta nxjerrë nga burgu me mashtrimin se njeh prokurorët dhe gjyqtarët

Prizren: Ia kërkoi 2650 euro për ta nxjerrë nga burgu me mashtrimin se njeh prokurorët dhe gjyqtarët

Kronika February 23, 2021 - 08:55

Një rast i mashtrimit ka ndodhur në Prizren.

Policia ka arrestuar një të dyshuar, pasi ishte prezantuar se punon në sigurim të Kuvendit të Kosovës dhe e kishte mashtruar viktimën mashkull kosovar, duke ia kërkuar 2650 euro, i kishte premtuar se do t’i ndihmojë një personi për ta nxjerrë nga burgu, pasi, sipas tij, i njeh prokurorët dhe gjyqtarët.

Me urdhër të prokurorit, i dyshuari dërgohet në mbajtje. /Zëri