Infektuar: 70185
Shëruar: 313132
Vdekur: 1616
Shtetasit të Turqisë i vidhen një mijë euro dhe një telefon mobil në Pejë

Shtetasit të Turqisë i vidhen një mijë euro dhe një telefon mobil në Pejë

Kronika January 27, 2021 - 09:07

Një rast grabitjeje ka ndodhur më datën 25 janar 2021, rreth orës 22:00, në Pejë.

Sipas Policisë, një shtetas i Turqisë ka informuar se nga dy persona të panjohur dhe nën kërcënimin e armës i janë grabitur një mijë euro dhe një telefon mobil.

Policia nuk ka dhënë më shumë detaje lidhur me rastin. /Zëri