Infektuar: 58088
Shëruar: 50953
Vdekur: 1456
Ariu shfaqet në Prizren, publikohet videoja

Ariu shfaqet në Prizren, publikohet videoja

Kronika January 14, 2021 - 08:11

Ndërkohë që rrugët e malet janë të mbuluara me borë, një kafshë u pa në një fshat të Prizrenit.

Përmes një videoje të publikuar nga një media lokale, mund të shihni një ari, i cili u pa në Manastiricë.

Ai shihet teksa vrapon, ndërsa banorët e kësaj pjese sigurisht do të jenë të rrezikuar si pasojë që kjo kafshë u rikthye dhe po sillet në afërsi të tyre.