Infektuar: 55851
Shëruar: 49269
Vdekur: 1410
Supremja ia refuzon kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë të dënuarit për shmangie nga tatimi

Supremja ia refuzon kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë të dënuarit për shmangie nga tatimi

Kronika December 03, 2020 - 14:58

Gjykata Supreme e Kosovës ka bërë të ditur se i është refuzuar kërkesa për mbrojtje të ligjshmërisë të dënuarit A.D., i dënuar për “Legalizim të përmbajtjes së rreme”, “Mashtrim” e “Shmangie nga tatimi”.

"Kolegji i Gjykatës Supreme, në çështjen penale kundër të dënuarit A.D., për shkak të veprës penale ‘Legalizim i përmbajtjes së rreme’ në vazhdimësi, veprës penale ‘Mashtrimi’ në vazhdimësi dhe veprës penale ‘Shmangie nga tatimi’, duke vendosur sipas kërkesës së përbashkët për mbrojtjen e ligjshmërisë të mbrojtësve të dënuarit, të paraqitur kundër aktgjykimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë dhe aktgjykimit të Gjykatës së Apelit të Kosovës, në seancën e kolegjit të mbajtur më datë 16 nëntor refuzoi si të pabazuar kërkesën e përbashkët për mbrojtje të ligjshmërisë, të mbrojtësve të dënuarit A.D.", thuhet në njoftimin e Gjykatës. /Zëri