Infektuar: 17139
Shëruar: 14787
Vdekur: 657
Avokati Gashi hyn në zyrat e OVL të UÇK-së 

Avokati Gashi hyn në zyrat e OVL të UÇK-së 

Kronika September 25, 2020 - 11:49

Në zyrat e OVL-së së UÇK-së ka hyrë dhe avokati Tomë Gashi. Ai nuk ka folur se përse ndodhet aty dhe nëse ka arrestime ose vetëm bastisje. /Zëri