Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Raportohen 5 raste të dhunës në familje, disa nga viktimat me lëndime të rënda

Raportohen 5 raste të dhunës në familje, disa nga viktimat me lëndime të rënda

Kronika June 29, 2020 - 09:10

Gjatë 24 orëve të fundit, nga raporti i Policisë së Kosovës, mësohet se janë raportuar 5 raste të dhunës në familje.

Paraqitjet e rasteve të dhunës së familje kanë ndodhur në komunën e Prishtinës, Gjilanit, Ferizajt, Malishevës dhe Gjakovës.

Për të gjitha rastet të dyshuarit janë dërguar në mbajtje, ndërsa viktimat kanë pranuar tretman mjekësor. Disa prej tyre kishin lëndime të rënda. /Zëri