Infektuar: 1038
Shëruar: 791
Vdekur: 30
 E ndalin gjatë orës policore në Suharekë, ua sulmon veturën me gur dhe godet policët

E ndalin gjatë orës policore në Suharekë, ua sulmon veturën me gur dhe godet policët

Kronika March 27, 2020 - 09:55

Edhe një sulm tjetër ndaj policëve gjatë kohës kur nuk lejohet qarkullimi është shënuar dje në Suharekë.

Policia përmes raportit 24 orësh ka treguar se është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar i cili derisa kishte qenë duke e drejtuar automjetin nuk iu kishte bindur urdhrave të zyrtarëve policor, por në momentin kur policët e kishin ndaluar veturën i dyshuari kishte dalë nga vetura e tij me një guri e kishte goditë veturën e policisë të cilën e kishte dëmtuar në pjesën e prapme dhe më pas kishte sulmuar edhe dy zyrtarët policor.

I dyshuari nuk kishte zbatuar vendimin e Qeverisë për kufizimin e lëvizjes së automjeteve dhe personave për shkak të virusit Covid -19.

I njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajte për 48 orë.