Pamje shqetësuese: Konsumimi i drogës afër shkollës “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë

Pamje shqetësuese: Konsumimi i drogës afër shkollës “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë

Kronika February 25, 2020 - 16:41

Dyshohet se perdoruesit e drogës, po përdorin parkun afër shkollës “Xhemajl Mustafa” në kryeqytet për të marrë substance narkotike.

Qytetarët e Prishtinës, kanë shprehur shqetësim e tyre se përdoruesit e drogave po konsumojnë substance narkotike pranë shkollës “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë, raporton Zëri.info

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, në faqen “Vrojtuesit e Lagjës”, shihen dy persona të dyshuar duke marrë substance narkotike dhe kjo për banorët në atë lagje është diçka e përditshme./ZERI