Infektuar: 3356
Shëruar: 1874
Vdekur: 66
A është ky kosovari që ka më së shumti gjoba nga policia e trafikut?

A është ky kosovari që ka më së shumti gjoba nga policia e trafikut?

Kronika January 14, 2020 - 14:01

Një prishtinas mund të mbaj rekordin e gjobave të shqiptuara nga policia e Kosovës.

Duket se aq shumë ka thyer rregullat e trafikut, sa që sa herë ka dal në trafik ka marrë një gjobë, shkruan Magazina.al

Një i ri nga Prishtina, ka pubikuar numrin e madh të gjobave që ka marrë, sa që me to ka mbushur një qese të madhe.

Shoferi i cili duket se është krenarë për këtë, është kritikuar nga komentuesit, pasi kjo tregon se sa I pakujdesshëm është në trafik dhe kjo mund t’I kushtojë jo vetëm financiarisht.

Për më shumë shihni VIDEON :