Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Shoferi shqiptar habit policinë, vozitë me shpejtësi 221 km/h (Video)

Shoferi shqiptar habit policinë, vozitë me shpejtësi 221 km/h (Video)

Kronika December 12, 2019 - 17:42
Ndodh edhe kjo!

Me 221 km/h në aksin Sauk-TEG. Udhëtonte me një shpejtësi të frikshme që rrezikonte edhe të tjerët.

Policia e shtetit ka publikuar ku ka kapur në shoferin që voziste me një shpejtësi ‘të çmendur’.

“Radari dhe polici të shpëtojnë jetën. Vijon të ndodhë në aksin rrugor Sauk – Teg. 221 km/h në aksin Sauk – Teg, shpjetësi e frikshme që rrezikon seriozisht jo vetëm jetën e drejtuesit të mjetit, por edhe rrezik potencial për jetën e përdoruesve të rrugës. Stop shpejtësisë, stop shpejtësisë, stop shpejtësisë. Respekto rregullat e qarkullimit për të pasur një destinacion të sigurt. Mos shpejto të arrish aksidentin!”, njofton policia e shtetit.

Kujtojmë se kohëve të fundit është shtuar dukshëm numri i aksidenteve, si shkak i shpejtësise së madhe.

 

Radari ë dhe policië‍ë të shpëtojnë jetën. Vijon të ndodhë në aksin rrugor Sauk - Teg. 221 km/h në aksin Sauk - Teg,ë Shpjetësi e frikshme që rrezikon seriozisht jo vetëm jetën e drejtuesit të mjetit,ë por edhe rrezik potencial për jetën e përdoruesve të rrugësë Stop shpejtësisë,ë stop shpejtësisë,ë stop shpejtësisëë Respekto rregullat e qarkullimit për të pasur njëë destinacion të sigurt. ë Mos shpejto të arrish aksidentin!

Posted by Policia e Shtetit on Wednesday, December 11, 2019