Policët sulmohen në stacionin policor

Policët sulmohen në stacionin policor

Kronika tetor 07, 2019 - 11:19
Lexoni detajet

Dy persona kanë sulmuar tre policë në stacionin policor në Shtime.

Dy persona janë arrestuar në Shtime, pasi që të njëjtit kanë bërë vozitje të rrezikshme me veturë dhe pastaj në stacion policor kanë sulmuar tre zyrtarët policorë, të cilëve iu kanë shkaktuar lëndime trupore.

Të gjithë të lënduarit kanë marrë tretman mjekësor.

Lexo edhe Vdes femra që u aksidentua para tri javësh
Kronika tetor 07, 2019