Ushtron dhunë psikike ndaj gruas dhe fëmijëve, policia vepron

Ushtron dhunë psikike ndaj gruas dhe fëmijëve, policia vepron

Kronika gusht 17, 2019 - 14:00
Lexo tjera detaje

Një person është arrestuar në Obiliq, pasi që i njëjti ka ushtuar dhunë psikike ndaj bashkëshortes dhe fëmijëve të tij. Nuk raportohet për të lënduar.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.