Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Urgjente, kërkohen para për shërimin e veteranit të UÇK’së të diagonstikuar me leukemi

Urgjente, kërkohen para për shërimin e veteranit të UÇK’së të diagonstikuar me leukemi

Kronika August 13, 2019 - 16:06
Lexo tjera detaje

Nasuf Mjekiqi i lindur me 05.05.1976, nga fshati Grabovc i Epërm i Komunes se Obiliqit, veteran i luftës dhe baba i 3 fëmijëve është diagnostifikuar me sëmundjen Leucemia Acute!

Trajtimi për këtë sëmundje bëhet jashtë vendit dhe shërimi i kushton 155.000.00 Euro

Kushdo qe keni mundesi po ju kërkojm që ta ndihmoni me  mundësit e juaja pasi që familja nuk ka mundësi te siguroj kaq shume mjete ler sherim..!!

Nr i llogarisë bankare

XK051501170000633770