Dhunohet një vajzë e mitur në Rahovec

Dhunohet një vajzë e mitur në Rahovec

Kronika qershor 25, 2019 - 14:39
Lexoni detajet

Një femër e moshës së mitur ka raportuar në Polici se është dhunuar nga një person.

I dyshuari është arrestuar  dhe me vendim të prokurorit pas intervistimit dërgohet në mbajtje.

Rasti ka ndodhur në Rahovec me 5 qershor, njofton PK-ja.

“Viktima e mitur femër K-Shqiptare  me datë 24.06.2019 ka informuar se  ishte dhunuar nga i dyshuari mashkull K-Shqiptar. I dyshuari është arrestuar  dhe me vendim të prokurorit pas intervistimit dërgohet në mbajtje”, thuhet në raport.