Zhduken dy vajza të mitura në Viti

Zhduken dy vajza të mitura në Viti

Kronika qershor 25, 2019 - 14:16
Lexoni detajet

Raporti i Policisë ka treguar se janë zhdukur dy vajza të mitura në Viti.

Në Polici ankuesi mashkull ka raportuar se dy vajzat e tij të mitura kanë dalë nga shtëpia dhe nuk janë kthyer.

Vajzat janë zhdukur më 23 qershor në ora 22:00 në Viti.