Zihet një burrë duke vjedhur stoli në Gjilan

Zihet një burrë duke vjedhur stoli në Gjilan

Kronika June 12, 2019 - 19:24
Detajet

Në një video të dërguar nga një lexues i "Zërit", shihet një burrë dhe një grua që hyjnë në argjendari dhe interesohen për stoli të ndryshme.

Në video shihet se si një burrë merr diçka nga stolitë dhe fut në xhep gjatë kohës kur shitës u tregon llojet e stolive atyre.

Ngjarja ka ndodhur në një dyqan të argjendarisë në Gjilan.

Më poshtë mund ta shikoni videon: