Katër të mitur arrestohen në Prizren për grabitje

Katër të mitur arrestohen në Prizren për grabitje

Kronika qershor 12, 2019 - 12:08
Lexoni detajet

Policia në Prizren ka arrestuar katër të dyshuar, tre meshkuj dhe një femër (të mitur ), pasi të njëjtit duke përdorur forcën dhe mjete të forta, i kanë grabitur para të gatshme një personi në vlerë 880 €.

Të gjithë të dyshuarit, pas intervistimit në prezencë të prindërve dhe avokatëve, në konsultim me prokurorin, janë dërguar në mbajtje.