Pamje të rënda: Aksident i tmerrshëm në Gjakovë

Pamje të rënda: Aksident i tmerrshëm në Gjakovë

Kronika maj 15, 2019 - 15:23
Lexo tjera detaje

Në Gjakovë, në një prej rrugëve të qendrës së këtij qyteti, sapo ka ndodhur një aksident i tmerrshëm komunikacioni mes një motoristi dhe një automjeti tjetër.

Motori duket se ka qenë në shpejtësi të madhe kur përplaset me automjetin e bardhë

Dëmtimet materiale në veturën e bardhë dhe motor janë të vërejtshme por nuk dihet për dëmet fizike që mund të ketë pësuar motoristi.