Policia e Kosovës arreston 13 persona dhe shqipton rreth një mijë tiketa

Policia e Kosovës arreston 13 persona dhe shqipton rreth një mijë tiketa

Kronika shkurt 11, 2019 - 12:38
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Gjatë ditës së djeshme në tërë Kosovën janë arrestuar 13 persona për vepra të ndryshme penale.

Policia e Kosovës, ka bërë të ditur se vetëm në ditën e djeshme në tërë vendin ka arrestuar 13 persona.

Po ashtu, bëhet e ditur se gjatë ditës së diel Policia ka shqiptuar 987 tiketa trafiku për kundërvajtje të ndryshme.