Ndërroi jetë punëtori i gazetës “Zëri”

Ndërroi jetë punëtori i gazetës “Zëri”

Kronika janar 19, 2019 - 12:36
Lexo tjera detaje

Mbrëmë pas disa problemeve shëndetësore, në moshën 47 vjeçare, ka ndërruar jetë punëtori i gazetës “Zëri” Avni Spanca. Ai ishte ndër punëtorët më të vjetër dhe më të palodhshëm të gazetës.

Redaksia e “Zërit” i shpreh ngushëllime familjes, miqve dhe bashkëpunëtorëve të Avniut!

Kujtimi për të do të jetë i përjetshëm!

Image