Iu hodh acid në fytyrë, shqiptarja publikon fotografitë, jep një mesazh

Iu hodh acid në fytyrë, shqiptarja publikon fotografitë, jep një mesazh

Kronika qershor 22, 2018 - 17:34
Lexo detajet

Vilma Dule po shkonte në punë atë mëngjes, kur papritmas poshtë pallatit të saj një i panjohur e sulmoi duke i hedhur acid në fytyrë.

Ngjarja në fjalë ndodhi në 27 gusht të vitit 2013 dhe 21 vjeçarja rrezikonte shikimin e saj për shkak të lëndimeve serioze që i shkaktoi sulmi me acid.

Pesë vjet kanë kaluar tashmë dhe Vilma Dule ka gjetur kurajon për të postuar disa foto të dukjes së saj.

“Kur një njeri ka një kauzë, ai jeton. Gjeni tuajën “, shkruan Vilma Dule.