Banorët në këmbë, gjejnë diçka të papritur në fshatin e tyre!

Banorët në këmbë, gjejnë diçka të papritur në fshatin e tyre!

Kronika qershor 14, 2018 - 11:52
Ngjarja ka ndodhur në Ferizaj

Në fshatin Balaj të komunës së Ferizajt policia e Kosovës ka marrë informacione së banorët kanë gjetur një mjet të dyshuar të pashpërthyer, njofton “ZËRI.INFO”.

Sipas Policisë së Kosovës deminimin e mjetit të pashpërthyer e kanë bërë Forcat e Sigurisë së Kosovës dhe KFOR.

‘Banorët e fshatit Balaj kanë hasur në një mjet të dyshuar (predhë) të pashpërthyer. Njësitë e deminimit nga FSK dhe KFOR-i kanë bërë tërheqjen e mjetit të dyshuar’, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës./ZËRI