Zhduket një vajzë në Gjakovë

Zhduket një vajzë në Gjakovë

Kronika shkurt 13, 2018 - 10:57

Të hënën në Gjakovë, një person ka informuar policinë se vajza e tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Njësitë policore janë duke kryer hetime lidhur me rastin, njofton Policia e Kosovës.