Kënaqu 7 ditë në Turqi me çmime speciale

Kënaqu 7 ditë në Turqi me çmime speciale

Jetë May 16, 2022 - 16:50

Nëse akoma nuk keni bërë plane për pushime në Turqi, ne po ju sjellim një ofertë që do të ju ndihmojë shumë që të pushoni mirë dhe lirë.

Duke rezervuar pushimet tuaja në Eurokoha dhe Kosova Airlines, ju mund të përfitoni zbritje nga oferta speciale, ku për 7 ditë në Turqi ju do të paguani vetëm 389 euro.

Në këto oferta janë të përfshira hotelet më të mira të Turqisë si në Kemer, Antalya, Side apo Alanya.

Më poshtë ju mund të zgjidhni njërin nga hotelet në këto resorte, duke përfituar zbritje deri në 40% nëse rezervoni TANI.