Ja pse nuk shkon mirë vjehrra me nusen

Ja pse nuk shkon mirë vjehrra me nusen

Jetë October 08, 2019 - 23:53
Detajet

Janë kryer një sërë studimesh nga universitete botërore lidhur me raportin e vështirë mes vjehrrës dhe nuses.

Nga studimet është arritur në përfundimin se ka një sërë arsyesh se përse raporti vjehërr – nuse është kaq i vështirë.

Nusja ka pasiguri lidhur me atë se çfarë mund t’i thotë burri i saj vjehrrës.

Nënat vjehrra po ashtu shqetësohen se mos djali i tyre nuk ka bërë zgjedhjen e duhur apo se mos gruaja e djalit gatuan keq.

Po ashtu, vjehrra me nusen mund të kenë edhe raport të ngurtë për shkak se nuk dinë se ç’qëndrim të mbajnë kur bashkëbisedojnë.