Nëna dhe sakrificat e saj për fëmijën, Adem Ramadani shkruan disa vargje për nënën

Nëna dhe sakrificat e saj për fëmijën, Adem Ramadani shkruan disa vargje për nënën

Jetë janar 11, 2019 - 16:57
Këshilla jetësore

Adem Ramadani ka lenë që një kohë të gjatë muzikën ndërsa tani ka sjellur disa ilahi të cilat kanë dëgjueshmëri shumë të madhe.

Së fundmi ai në rrjetin social Instagram ka përcjellur për shoqërinë disa vargje të Olti Currit në të cilat tregon rëndësinë e madhe që ka nëna dhe sa shumë sakrifikohet ajo për fëmijët e saj, shkruan "Zëri.Info".

Ja çfarë thuhet në këtë shkrim

"Zoti e ka vendosur foshnjen në mitrën e gruas në një lëng shumë të kripur me qëllim që t’i rritet trupi, që të lehtësohet pesha dhe në të njejtën kohë t’i vijë ushqimi pa asnjë lodhje nëpërrmjet kordonit të lidhur me nënën, që i ofron atij ushqimet që i nevojiten.

Nëse nëna nuk arrin të ushqet siç duhet, fëmijës nuk do t’i mungojë asgjë sepse disa gjëndra arrijnë të shkrijnë dhëmbët dhe kockën e nënës për të zëvendësuar ushqimin e munguar. 
Për këtë arsye, me rritjen në moshë, nënës i dhembin dhëmbët, gjunjët dhe këmbët. 
Kjo bën qe shumë njerëz të thonë se pse gruaja plaket përpara burrit.

Sikur t’a dinte njeriu se ka shkrirë kockën e nënës së vet për të jetuar, nuk do të dinte si t’a shpërblente atë.
O Zot, shpërbleji Nënat tona për mundin e tyre!

Olti Curri".

 

Zoti e ka vendosur foshnjen në mitrën e gruas në një lëng shumë të kripur me qëllim që t’i rritet trupi, që të lehtësohet pesha dhe në të njejtën kohë t’i vijë ushqimi pa asnjë lodhje nëpërrmjet kordonit të lidhur me nënën, që i ofron atij ushqimet që i nevojiten. Nëse nëna nuk arrin të ushqet siç duhet, fëmijës nuk do t’i mungojë asgjë sepse disa gjëndra arrijnë të shkrijnë dhëmbët dhe kockën e nënës për të zëvendësuar ushqimin e munguar. Për këtë arsye, me rritjen në moshë, nënës i dhembin dhëmbët, gjunjët dhe këmbët. Kjo bën qe shumë njerëz të thonë se pse gruaja plaket përpara burrit. Sikur t’a dinte njeriu se ka shkrirë kockën e nënës së vet për të jetuar, nuk do të dinte si t’a shpërblente atë. O Zot, shpërbleji Nënat tona për mundin e tyre! Olti Curri

A post shared by Adem Ramadani (@ademramadani78) on