Zbulohet qepa nga e cila askush nuk qanë

Zbulohet qepa nga e cila askush nuk qanë

Jetë prill 15, 2018 - 19:09
Lexoni lajmet më të fundit nga vendi dhe bota

Shkencëtarët e Bayerit zhvilluan qepen Sunion, e cila nuk është një produkt i modifikuar gjenetikisht, shpjegoi kompania gjermane në faqen e saj të internetit.

Një qepë që nuk shkakton lot dhe rritet vetëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës bëhet çdo ditë gjithnjë e më e ëmbël, shton Bayer.

Duke pasur parasysh se Sunion nuk është aq “intensive”, është e mundur ta hani atë të freskët. Kompania nuk tha nëse aroma nga goja zhduket plotësisht pas konsumit.

Ky produkt mund të dërgojë në pension një sërë produktesh inovative që pretendohen të sigurojnë përgatitje të kujdesshme të qepëve pa lot, duke filluar nga syza të veçanta deri te thikat e veçanta.