Kështu duken burrat kur gratë bëjnë blerje

Kështu duken burrat kur gratë bëjnë blerje

Jetë mars 13, 2018 - 10:23

Blerja për burrat nuk është aq e këndshme sa për gratë, por nganjëherë u duhet që medoemos të shoqërojnë gratë e tyre.  Megjithatë, kjo nuk do të thotë se ata e ‘shijojnë’ shopingun. Përkundrazi, ata i kalojnë momentet derisa gruaja është në blerje duke fjetur në një qoshe apo thjeshtë në pritje, transmeton Zeri.info.

Më poshtë janë disa fotografi të burrave teksa presin gratë e tyre dhe mënyra se si presin disa është shumë qesharake:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image