Këtu mund ta blini sot naftën dhe benzinën më të lirë në Prishtinë

Këtu mund ta blini sot naftën dhe benzinën më të lirë në Prishtinë

Ekonomia July 09, 2024 - 15:04

Naftën dhe benzinën më të lirë në Prishtinë sot mund ta blini vetëm në pikën e re të “Petrol Company”, e cila gjendet në mes të rrugës transit që shpie nga Dragodani në Zonën Industriale në Prishtinë, më saktësisht ngjit me “Servis Zhushi”.

Sot në këtë pikë të re të shitjes së derivateve ju mund të furnizohuni me naftë dhe benzinë me çmim vetëm prej 1.29 eurove.

“Petrol Company” është kompania më e vjetër e shitjes më pakicë e derivateve në vendin tonë dhe është 100% me kapital vendor.

“Petrol Company” tashmë dallohet dukshëm nga të gjitha kompanitë e tjera për shitje të derivateve cilësore, pasi derivatet e marra në “Petrol Company” vetura juaj bën deri 30% më shumë kilometra sesa derivatet e kompanive të tjera.

Përpos shitjes së derivateve në të gjitha pikat e “Petrol Company”, gjendet edhe marketet të cilat janë shumë të furnizuara si me produkte ushqimore, ashtu edhe me aksesorë të ndryshëm për veturën tuaj.

Artikull i sponsorizuar