Marrëveshja me OPEC-un merr dritë të gjelbër nga Kuvendi
Foto: Laura Hasani

Marrëveshja me OPEC-un merr dritë të gjelbër nga Kuvendi

Ekonomia May 23, 2024 - 12:35

Me 82 vota për, Kuvendi i Kosovës ka votuar mbështetjen e marrëveshjes me Organizatën e Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC).

Mbështetja e marrëveshjes me OPEC-un ka kaluar me 82 për dhe 7 kundër.