Vip Card e Petrol Company-s, kartela më e kërkuar e besnikërisë

Vip Card e Petrol Company-s, kartela më e kërkuar e besnikërisë

Ekonomia May 16, 2024 - 12:18

Në tregun konkurrues të sotëm, shërbimi i personalizuar është parësor, dhe duke e ditur këtë, Petrol Company tashmë e një kohë, ka në treg kartelën VIP dhe aplikacionin për mbarëvajtjen e aktiviteteve. Çdo vizitë në Petrol Company bëhet edhe më interesante me VIP Card. Klientët të cilët janë të pajisur me këtë kartelë përfitojnë një zbritje prej 5 centë në çdo litër.

VIP Kartela nuk është vetëm  një kartë e zakonshme e besnikërisë; është një kartë që sjellë shumë përfitime, e që mund të përdoret në formë fizike dhe virtuale përmes aplikacionit të Petrol Company-s.

Një nga objektivat kryesore që qëndron pas aplikacionit të Petrol Company-s është rritja e transparencës për klientët. Me këtë aplikacion, menaxhimi i pagesave bëhet i lehtë. Kanë ikur kohët e kërkimit të parave të gatshme ose të shqetësimit për faturat e transaksioneve. Gjithçka që duhet të dini për transaksionet tuaja është e organizuar mirë brenda aplikacionit, duke ju ofruar njohuri në kohë reale për të gjitha shpenzimet.

Për më tepër, Karta VIP nuk ka të bëjë vetëm me transaksione; ka të bëjë me nxitjen e ndjenjës së komunitetit dhe përkatësisë mes klientëve besnikë të Petrol Company-s.

Ky është artikull i sponsorizuar.