Presidentja Osmani në Katar për zhbllokimin e potencialit ekonomik
Foto: X

Presidentja Osmani në Katar për zhbllokimin e potencialit ekonomik

Ekonomia February 25, 2024 - 22:18

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani përmes një shkrimi të “X” ka bërë të ditur se është në Doha të Katarit me një delegacion të bizneseve kosovare.

Ajo është shprehur se janë të fokusuar ndër të tjera në krijimin e partneriteteve, rritjen e marrëdhënieve tregtare dhe zhbllokimin e potencialit ekonomik.

“Diplomacia ekonomike në veprim! Jemi në Doha të Katarit me një delegacion dinamik të bizneseve kosovare të lulëzuara, të fokusuar në krijimin e partneriteteve, rritjen e marrëdhënieve tregtare dhe zhbllokimin e potencialit ekonomik përmes rritjes së investimeve”, ka shkruar Osmani.