30% më shumë kilometra në “Petrol Company” s’janë teori e thatë, por rezultate të prekshme e me çmime më të lira në treg

30% më shumë kilometra në “Petrol Company” s’janë teori e thatë, por rezultate të prekshme e me çmime më të lira në treg

Ekonomia February 21, 2024 - 11:51

Sot po flasim për derivate. Por jo për çdo lloj derivati, po flasim për derivatet e “Petrol Company”-s.

Me derivatet e kësaj kompanie, ju i bëni 30% më shumë kilometra sesa me të tjerat. Mirë e lexuat, mos u ktheheni edhe një herë, 30% më shumë kilometra.

Imagjinoni, po niseni në një udhëtim që e keni ëndërruar. E cila është mënyra më e mirë, të ndaleni në një stacion për derivate të besueshme. Se hej, keni disa kilometra serioze për të kaluar! Dhe gjëja e fundit që dëshironi është që udhëtimi juaj i ëndrrave të kthehet në një makth në mes të askundit, apo jo?

Por prisni, ka më shumë! Sepse jo vetëm që merrni performancë të mirë, por gjithashtu mund të shijoni zbritje dhe oferta të mahnitshme. Kush tha që mbushja e rezervuarit duhej të zbrazte portofolin tuaj?

E plus atë, ju mund ti merrni me super zbritje, sepse çdo herë ka zbritje dhe oferta. E nëse e ke kartelën VIP,apo aplikacionin e “Petrol Company”, ky është nivel tjetër, sepse pas secilës herë, ke zbritje të veçanta.

Artikulli i sponsorizuar