Hapet thirrja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje

Hapet thirrja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje

Ekonomia September 22, 2023 - 12:08

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka njoftuar se kanë hapur thirrjen për subvencionimin e pajisjeve efiçiente për ngrohje.

Ajo tha se prioritet u është dhënë familjeve në mbështetje të asistencës sociale (kategoria I & II), si dhe prindërve vetushqyes.

“Sapo kemi hapur thirrjen e re për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje me përkrahje të Bashkimit Evropian.

Nga kjo thirrje mund të përfitojnë të gjitha familjet e përkrahje të veçantë u kemi dhënë familjeve në mbështetje të asistencës sociale (kategoria I & II), si dhe prindërve vetushqyes.

Ju ftojmë të aplikoni për të përfituar nga subvencioni dhe për të ulur faturat e energjisë.

Linku për aplikim: https://rks-gov.net/Service/32 

Më shumë info: https://me.rks-gov.net/shpallje-2/ ", thuhet në njoftim.