Paraqitet ndryshku në grunaja, shkaktohet nga reshjet e shpeshta

Paraqitet ndryshku në grunaja, shkaktohet nga reshjet e shpeshta

Ekonomia June 04, 2023 - 08:42

Ka nga ata që si pasojë e këtij moti rrezikojnë tu prishet gruri i mbjellë. Dëmet nga ndryshku i paraqitur në këtë kulturë po vlerësohen serioze.

Profesori i bujqërisë, Imer Rusinovci tha për  se paraqitja e tij shkakton dëme të konsiderueshme.

Ndryshe për shkak të temperaturave dhe reshjeve të shiut në këtë vit është vonuar edhe mbirja e misrit.