Për një javë, KEDS-i zë 164 konsumatorë duke e vjedhur energjinë elektrike
Foto: Laura Hasani

Për një javë, KEDS-i zë 164 konsumatorë duke e vjedhur energjinë elektrike

Ekonomia November 29, 2022 - 14:40

KEDS-i po vazhdon me planet dhe aksionet për kontrolle të keqpërdorimeve të ekipeve të Departamentit të Humbjeve në gjithë vendin.

Përmes një njoftimit, KEDS-i ka bërë të ditur se vetëm gjatë javës së kaluar në të gjitha distriktet dhe nën distriktet janë kryer 1976 kontrolle të konsumatorëve të energjisë elektrike, për të cilët dyshohej se po keqpërdorin rrymën.

Prej tyre 164 u vërtetua se po e anashkalonin matjen e saktë të energjisë elektrike.

Ata kanë paralajmëruar se keqpërdorimi i energjisë elektrike është i papranueshëm dhe i dënueshëm. “ë ë ë ë ë ë ë ë ë. ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë: 0800 791 00, ë ë-ë, ë ë ë ë ë ë. ë ë ë ë ë ë.më ë ë ë ë ë ë ë, ë ë ë! ë: 0800 791 00”, thotë KEDS-i në paralajmërim.