Natural 100 % në përkrahje të grave të prekura nga kanceri i gjirit.

Natural 100 % në përkrahje të grave të prekura nga kanceri i gjirit.

Ekonomia October 03, 2022 - 16:20

Tetori, në të gjithë botën njihet si muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit.

Duke marrë parasysh së edhe në Kosovë është jashtëzakonisht e përhapur dhe për t’i përkrahur sadopak gratë e prekura nga kanceri i gjirit, Fondacioni Golden Eagle dhe kompania “Frutex” kanë filluar fushatën Dhuro 50 Cent me Natural 100% në përkrahje të tyre.

Përmes kësaj kampanje, Frutex do të ndaj për cdo produkt të shitur Natural 100%- 750 ml nga 50 Cent.

Kampanja do të zgjatë gjatë gjithë muajit Tetor, ku me çdo blerje të produkteve Natural 100 %, përveç se konsumoni produkte vendore ju përkrahni gratë e prekura nga kanceri i gjirit.

Artikull i sponsorizuar