Lirohet nafta, këto janë çmimet e derivateve për 48 orë

Lirohet nafta, këto janë çmimet e derivateve për 48 orë

Ekonomia September 18, 2022 - 09:42

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar tavanin e çmimeve të derivateve që do të vlejë 48 orë.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar për naftë është 1.62 euro, kurse për benzinë 1.35 euro.

“Çmimi maksimal i lejuar për produktin gas është 0.75 euro”, thuhet në njoftim. /Zëri