Lirohet nafta për 3 centë, ndërsa i benzinës rritet për 1 cent

Lirohet nafta për 3 centë, ndërsa i benzinës rritet për 1 cent

Ekonomia September 17, 2022 - 09:15

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për këtë të shtunë.

Sipas njoftimit thuhet se çmimi i naftës ka rënë për 3 centë, ndërsa i benzinës është rritur për 1 cent

“Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.64 € për litër; Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.35 € për litër; Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.76 € për litër” thuhet në njoftim.

Çmimet e lartcekura vlejnë për ditën e sotme prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit. /Zëri