Këto janë çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Këto janë çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ekonomia September 16, 2022 - 09:14

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar raportin për çmimet e naftës, që do të vlejë për 24 orët e ardhshme.

Sipas MINT-it, çmimi maksimal i lejuar për produktin dizel është 1.67 euro, kurse për benzinë 1.34 euro.

“Çmimi maksimal i lejuar për produktin gaz është 76 centë”, thuhet në njoftim. /Zëri