Petrol Company ul çmimet në disa pika të saj, dizeli 1.59 euro dhe benzina 1.32 euro

Petrol Company ul çmimet në disa pika të saj, dizeli 1.59 euro dhe benzina 1.32 euro

Ekonomia September 15, 2022 - 15:38

Derisa kohët e fundit çmimet e derivateve janë rritur në vendin tonë, Petrol Company vjen me zbritje.

Më 15, 16, 17 shtator 2022 në Petrol Company, Diselin mund ta merrni vetëm me 1.59 € për litër, ndërsa benzinën 1.32 € për litër.

Kjo ofertë vlen në pikat e Petrol Company në Bresje, në Fushë Kosovë, në Qyshk të Pejës, në Qendër të Pejës dhe te Fusha e Pejës në Pejë.

Petrol Company për herë të parë në tregun e vendit tonë ka sjellë një aplikacion online, ku çdo klient mund të menaxhojë dhe planifikojë shpenzimet për derivatet, të shikojë historinë e blerjeve në litra dhe euro, mund të përcjellë historinë e kursimeve, dhe gjatë blerjes duke skanuar produktet mund të fitojnë zbritje jo vetëm në derivate por edhe në restorantet #BeHappy dhe marketet #OneStopShop.

Të gjithë ju që dëshironi të kurseni kohë, të keni një plan të mirë menaxhimi dhe të fitoni zbritje, shkarkoni aplikacionin në dy sistemet operative, Android dhe iOS.

Shkarko aplikacionin

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Jeto më lirë, me Petrol Company!

Ky është artikull i sponsorizuar.