Lirohet nafta, publikohet raporti për 24 orë

Lirohet nafta, publikohet raporti për 24 orë

Ekonomia July 24, 2022 - 10:21

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar tavanin e çmimeve të derivateve për 24 orë.

Sipas MINT-it, çmimi maksimal i lejuar për naftën është 1.69 euro për litër, kurse për benzinën 1.53 euro për litër.

“Çmimi maksimal i lejuar për produktin gaz është 0.78 euro për litër”, thuhet në njoftim. /Zëri