Eurokoha dhe Kosova Airlines marrin pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit

Eurokoha dhe Kosova Airlines marrin pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit

Ekonomia May 04, 2022 - 12:54

Sot në Prishtinë është hapur Panairi Ndërkombëtar i Turizmit, ku ka mbledhur kompani të shumta nga Industria e Turizmit.

Ky panair është një mundësi e mirë që kompanitë të ofrojnë mundësi për pushime me oferta speciale, ndërsa në të po merr pjesë edhe kompania e njohur Eurokoha dhe Kosova Airlines, ku në shtandin e tyre ka pas një interesim të madh për t'u njohur me pakot turistike që ofron kjo kompani. 

Panairi dyditor do të mbahet më 5 dhe 6 maj në “Grand Hotel” në Prishtinë. /Zëri

Image

Image